Eredeti sör- és cider márkák kizárólagos képviselete stratégiai partnerségben a gyártóval a magyar piacon.
Ausztrália világhírnek örvendő söre, amelyet több mint 150 országban forgalmaznak. Az évi 8 millió hektóliter feletti gyártás legnagyobb részét az USA piacán értékesítik és egyben London vezető sörmárkája is. Ez a könnyű, lager típusú sör főként a laza, gondtalan életvitelű fiatalok körében nagyon kedvelt. A hullámlovas és szörf bajnokságok vagy a tengerparti barbecue sütések elmaradhatatlan kelléke a mélyre hűtött FOSTER'S.
Németország No.1. prémium márkája, melyet évi 5 millió hektoliteres mennyiségben gurítanak le torkukon a német sörivók és a világ 48 országának fogyasztói. A Krombacher-család jellemző ízvilágának meghatározó eleme a különlegesen lágy és alacsony ásványi anyag tartalmú forrás víz, amellyel Düsseldorf közelében készítik, természetesen a szigorú 1516 évi német sörtisztasági törvény előírási szerint.
A katalánok aranyló színű, könnyű üdítő ízű prémium kategóriás söre Spanyolország vezető sörmárkája. Ez a hagyományos ital kísérte Columbust felfedező útjain, és a titkos élesztő receptúráját mentette ki a család a spanyol polgárháború idején a Fülöp Szigetekre. Az aranyló San Miguel sör a korlátlanul áradó napfény ízét idézi azok számára is, akiknek még nem adatott meg, hogy a világhírű Costa Braván, vagy Mallorca partjain töltsék felhőtlenül boldog nyaralásukat.
Alpesi sízés, sör, napsütés, sör, szauna, sör... Van, aki e lépcsőt (stiegl) nem ismeri? A fokozatosság elve alig betartható azoknak, akik megízlelték a salzburgi Stiegl sört, vagy kóstolták megunhatatlan világos és barna búzasörüket. Az óriási regionális kereslet miatt csak 2007-től került ez a sör a PARADOR Kft. eredeti import csapolt sörei közé.
A most 150 éves ZIPFER méltán őrzi vezető helyét a tradicionális európai márkák között. Jellegzetes fényes, világos színe, az eltéveszthetetlen száraz komló aromája jellemzi, megkülönböztető TWIST-OFF csavarkupakos egyedi üveg rejti ezt a 12,2 % szárazanyag tartalommal és 5,4 % alkoholfokkal rendelkező sört. Elmondható, hogy a Zipfer Sörgyár Ausztria ízlés és vélemény formálójává vált újításaival.
A legnépszerűbb brit palack az 1990-es évektől a Newcastle Brown Ale a brit és az amerikai piacon. Az igazán férfias NBA-t születési helyén, a skóciai Newcastle városban gyakran csak "kutya", vagy a "barnám" néven emlegetik, mivel az NBA sör kedvelői úgy köszönnek el otthonról, hogy "csak leviszem a kutyát sétálni", aztán egy pubban fogyasztják kedvenc "barnájukat".
Nyugat-Európában, különösen a skandináv országokban és az angolszász területeken közkedvelt frissítő italtípus. Némi leegyszerűsítéssel mondhatjuk, hogy a cider a sör és a bor közötti átmenet. A cider őshazájában a kelta hagyományokból eredeztetik ezt az eleinte vadalmából, később különleges ún. cideralmából a sörfőzéshez hasonló eljárással, természetes erjesztéssel készülő enyhén szénsavas italt. Fiatalos szórakozóhelyeken és tradicionális pubokban a prémium sörökkel és más édesebb long-drink fajtákkal hasonló fogyasztói szokások jellemzik a kedvelőit. A klasszikus recept szerint jégre öntve szolgálják fel.
Az 1859 óta eredeti recept alapján készülő Birra Moretti 150 év után lépte át a nemzeti határt, azóta már több, mint 40 országba exportálják világszerte. 2006-ban ez volt az egyetlen olasz sör, mely arany és ezüstérmet is nyert a World Beer Cup-on, a legfontosabb nemzetközi versenyen. Ugyanebben az évben még további 5 érmet kapott az Australian International Beer Awards-on is. Ezek az érmek nagy elismerést jelentenek a Birra Moretti számára, hisz egyetlen olasz sörként olyan kategóriákban tudott eredményt elérni, amit a német és amerikai sörök uralnak.
Adriai nyaraláskor elkerülhetetlen a találkozás a Karlovačko sörrel. Az itallal a bulizni vágyó fiatalságot célozták meg, és mindenkit, aki az élet napos oldalát választja. A sör elkészítéséhez a legkiválóbb alapanyagokat használják, melyek nagy része Horvátországból származik, egyedül a komló és az élesztőgomba érkezik Németországból. Ezzel a párosítással kategóriájában első helyezést ért el a 2005-ös Nemzetközi Söripari Nagydíjon.
St.Michaelsberg az egyik legrégebbi apátsághoz tartozó kézműves sörmárka. Széles körben elismert szűretlen búzasörük tökéletes szomjoltó forró nyári napokon. Hosszantartó savanykás, gyümölcsös íz jellemzi ezt a gazdag, testes sört. A kiváló minőségű italt 1896-ban aranymedállal jutalmazták. Az utóbbi években a St. Michaelsberg népszerűsége töretlen, nemzetközi piaca is folyamatosan bővül.
Csehországban minden adott ahhoz, hogy söreiket a legjobb minőségű alapanyagokból készítsék tradicionális sörfőzési eljárással, több száz éves receptúra szerint. A kisebb sörfőzdék forrásvizet használnak, a nagy gyárak pedig több száz méter mély ártézi kutakból nyerik a vizet. A világ legjobb minőségű komlója is Csehországban terem. A jó adottságoknak köszönhetően a Kláter, Platan és Praga sörök gyártói is kiváló minőségű kézműves és kisszériás söröket főznek.